Casa Sivota Πολυτελείς Βίλες στα Σύβοτα διαμονή

 
A- A A+

Όροι Χρήσης

Το www.casasivota.gr είναι η ιστοσελίδα της εταιρείας "CASA SIVOTA Ε.Ε.", που εδρεύει στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, στην Ελλάδα. Η εταιρεία "CASA SIVOTA Ε.Ε." έχει ΑΦΜ: 997298695, ΔΟΥ: ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ενώ για την επικοινωνία σας με αυτή μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα +302665093108 και +306948121212.

Προτού πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε κράτηση μέσω αυτής, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση της ιστοσελίδας μας που βρίσκεται στην διεύθυνση www.casasivota.gr.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα www.casasivota.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Υποχρεώσεις της επιχείρησης

 • Η εταιρεία "CASA SIVOTA Ε.Ε." συμφωνεί να παρέχει τις βίλες μαζί με όλα τα έπιπλα, τον εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις σε μια σωστή λειτουργία και τάξη, καθαρά και επισκευασμένα, για το σκοπό των διακοπών και της ανάπαυσης των ενοίκων στο συμφωνημένο χρόνο ενοικίασής τους.
 • Η επιχείρηση είναι υπεύθυνη για την καθαριότητα των βιλών, της πισίνας και την περιποίηση των εξωτερικών χώρων και κατά τη διάρκεια της παραμονής των ενοίκων σε αυτές.

Υποχρεώσεις των ενοίκων

 • Οι ένοικοι των βιλών, και κάθε μέλος των ενοίκων, θα πρέπει να αναλαμβάνουν όλη τη δικαιολογημένη ευθύνη για τα έγγραφα, τους κανόνες, τις κατασκευές, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό κατά τη διάρκεια που εκείνοι και/ή οποιοδήποτε άλλο μέλος εγκαθίστανται στη βίλα και αναλαμβάνουν να το αντικαταστήσουν , ή να πληρώσουν για το κόστος της πλήρους αντικατάστασης, για οποιοδήποτε σπάσιμο ή ζημιά σε οτιδήποτε από τα παραπάνω που αναφέρθηκε, το οποίο προέκυψε από δραστηριότητες δικές του ή οποιουδήποτε άλλου μέλους των ενοίκων.
 • Οι ένοικοι των βιλών, και κάθε μέλος των ενοίκων, θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους κατά τη διάρκεια των διακοπών κάθε προσωπική ασφάλεια, προκειμένου να καλυφθούν όλα τα ενδεχόμενα της απώλειας, του ατυχήματος, της ασθένειας ή του θανάτου κατά τη διάρκεια του χρόνου αυτής της συμφωνίας.

Πολιτική Κρατήσεων

Όλες οι τιμές που αφορούν τις βίλες του συγκροτήματός μας για το Casa Sivota που αναγράφονται στο δικτυακό τόπο www.casasivota.gr περιλαμβάνουν φόρους, χρεώσεις όλων των υπηρεσιών και οποιαδήποτε άλλα έξοδα, που ειδικότερα αναφέρονται μέσα στην σελίδα του Casa Sivota, στο δικτυακό τόπο www.casasivota.gr. Η εταιρεία "CASA SIVOTA Ε.Ε." διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τις δημοσιευμένες τιμές στο δικτυακό τόπο www.casasivota.gr οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση.

Οι κρατήσεις στις βίλες μας μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω του online συστήματος κρατήσεών μας που βρίσκεται στο δικτυακό τόπο www.casasivota.gr, είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, ή μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος μέσω του δικτυακού τόπου www.casasivota.gr.

Η άφιξη του πελάτη μπορεί να γίνει από 12.00 έως 22.00 ώρα Ελλάδος ενώ η αναχώρηση πρέπει να γίνει το αργότερο έως 12:00μμ ώρα Ελλάδος.

Ως ελάχιστη διαμονή ορίζονται οι 3 διανυκτερεύσεις.

Πληρωμές

Για κρατήσεις που αφορούν τις βίλες του συγκροτήματός μας για το Casa Sivota στο δικτυακό τόπο www.casasivota.gr απαιτείται προεξόφληση του συνολικό ποσού, μέσω χρέωσης πιστωτικής κάρτας VISA, Master Card, American Express, Discover, Maestro ή με την χρήση της υπηρεσίας Viva Payments.

Για κάθε χρέωση που γίνεται στην πιστωτική κάρτα, θα εκδίδεται και θα αποστέλλεται μέσω e-mail στον αγοραστή η ηλεκτρονική απόδειξη πληρωμής.

Για κάθε κράτηση, θα εκδίδεται και θα αποστέλλεται μέσω e-mail το ηλεκτρονικό δελτίο κράτησης (Voucher), το οποίο ο αγοραστής θα προσκομίζει στο ξενοδοχείο για την παροχή των υπηρεσιών.

Πολιτική Ακύρωσης - Αλλαγών

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει αλλαγή των ημερομηνιών της κράτησής του ή να πραγματοποιήσει ακύρωση στην υπάρχουσα κράτησή του για οποιονδήποτε λόγο.

Σε περίπτωση αλλαγής των ημερομηνιών της κράτησής του, ο πελάτης οφείλει να ενημερώσει το αργότερο σε διάστημα 10 ημερών πριν την ημερομηνία άφιξής του. Η ενημέρωση θα πρέπει να γίνεται μέσω e-mail γνωστοποιώντας μας την ημερομηνία την οποία είχε επιλέξει ως ημερομηνία άφιξης, και ενημερώνοντάς μας με τη νέα ημερομηνία κατά την οποία επιθυμεί να πραγματοποιήσει κράτηση. Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα αποσταλλεί e-mail στον πελάτη πληροφορώντας τον για το αν είναι δυνατή η πραγματοποίηση στην αλλαγή των ημερομηνιών και για πιθανές επιπλέον χρεώσεις.

Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης του, ο πελάτης οφείλει να ενημερώσει το αργότερο σε διάστημα 7 ημερών πριν την ημερομηνία άφιξής του. Η ενημέρωση θα πρέπει να γίνεται μέσω e-mail. Σε περίπτωση ακύρωσης ή μη άφιξης, θα παρακρατηθεί το 50% έπι του συνολικού ποσού κράτησης.

Απώλεια - Τραυματισμός

Η εταιρεία "CASASIVOTA Ε.Ε." δεν φέρει καμία ευθύνη για προσωπικές απώλειες, ατυχήματα, αρρώστια, τραυματισμό ή θάνατο που προκλήθηκε από πελάτες κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, ούτε ευθύνεται για δαπάνες που προκλήθηκαν από τους πελάτες σαν αποτέλεσμα οποιασδήποτε απώλειας, ατυχήματος, ασθένειας, τραυματισμού ή θανάτου.

Βίλες Σύβοτα Θεσπρωτίας

 • Ελάχιστη Κράτηση:
  Τρεις (3) ημέρες
 • Άφιξη:
  2:00 μμ
 • Αναχώρηση:
  12:00 πμ
 • Επιπλέον παροχές:
  Χώρος στάθμευσης
  Ιδιωτική πισίνα

Στοιχεια Επικοινωνιας

Τηλεφωνήστε μας
Βρείτε τις βίλες
Σύβοτα, Θεσπρωτίας
Πείτε μας ένα γεια
info@casasivota.gr
Κατεβάστε την εφαρμογή μας